google-site-verification: google31f4cf7e3f1aa9d6.html

Behandelingen

Nadat er een informatief gesprek over uw voetproblemen is geweest, worden de voeten en de nagels nader bekeken, en er worden afdrukken van uw voeten gemaakt. Ook worden de voeten opgemeten en de schoenen besproken.

Daarna worden uw voeten verzorgd.

Voetverzorging bij diabetici kan mogelijk worden vergoed door ziektekostenverzekeraars. Dat is afhankelijk van de polisvoorwaarden van de verschillende verzekeraars.

Voetverzorging bij reumatische aandoeningen kan mogelijk worden vergoed door ziektekostenverzekeraars. Dat is afhankelijk van de polisvoorwaarden van de verschillende verzekeraars.

Wij behandelen ook ingroeiende nagels en de voeten van sporters. Wij gebruiken  nagelreparatie-technieken voor beschadigde nagels. Bij het drukvrijleggen van gevoelige plekken gebruiken we orthesetechnieken of andere materialen.

Voetwratten worden bij ons nagenoeg pijnloos behandeld met de cryopen.

CryoPen is een nieuwe methode om snel en pijnloos wratten te verwijderen. Middels een zeer dunne stift wordt diep gekoelde stikstof op het wratweefsel gespoten en verdwijnt de wrat na verloop van tijd. Omdat het gezonde weefsel niet wordt aangeraakt is de methode vrijwel pijnloos. In de clip bespreekt de ontwikkelaar van de methode de werking van de CryoPen.

 

%d bloggers liken dit: